Press ESC to close

Taşıt Kredisi Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Taşıt Kredisi Nedir? Nasıl Hesaplanır?

Taşıt kredisi araç satın almak isteyen ancak nakit konusunda yeterli birikime sahip olmayanların faydalanabileceği bir finansal destektir. Bu kredi ürünü çok sayıda kişinin hayal ettiği araca sahip olmasını ve ödemesini de bütçesini zorlamadan yapabilmesini sağlıyor.

Hesaplama işlemlerinde aracın 120 bin TL’nin üstünde olup olmadığı gibi araç değeri de dikkate alınıyor. Ancak hesaplama işlemlerinin kolay bir şekilde yapılmasını sağlayan hesaplama araçları da var. Artık internetten online olarak kolaylıkla taşıt kredisi hesaplamalarınızı yapabilirsiniz.

 

Bu arada TEB Cetelem’deki taşıt kredileri cazip ödeme planları sunduğundan çok sayıda kişinin ilgisini çekmeye başladı. Araç satın almak isteyenlerin kendi bütçelerine uygun olan kredi ürünlerini değerlendirmesi için internet sitesine tıklayabilirsiniz. Farklı taşıt kredisi ürün seçenekleri sunuyor olması, herkesin kendi bütçesine uygun olan krediyi seçebilmesini sağlıyor. Elbette bu durum geri ödeme planlarına da yansıyor. Çünkü geri ödemede zorlanmayacak olmak araç satın almak isteyenleri cesaretlendiriyor.

Araç Kredisi Seçeneklerini Mutlaka İnceleyin!

Örneğin TEB Cetelem tarafından sunulan esnek ödemeli taşıt kredisi özellikle geliri değişkenlik gösterenler için cazip bir seçenek! Çünkü taksitler istendiği gibi şekillendirilebiliyor. Kişinin geri ödemelerini tamamen kendi gelirine göre ayarlaması mümkün oluyor. Dönem periyodlu toplu ödemeli kredi de yine cazip seçeneklerden bir diğeri olabiliyor. Çünkü toplu ödemeler yapabilme ve kredinin geri ödemesini daha kısa sürede tamamlama şansı sunuyor.

 

Ödemesiz dönemli kredi ise taksit ödemelerin belirli bir süreden sonra başlamasını sağlıyor olmasıyla dikkat çeken araç kredisi ürünlerinden bir diğeri! Aylık taksitlerin bir süre ertelenmesi bütçesiyle ilgili geçici bir sıkıntı yaşayanlar için kurtarıcı niteliğinde oluyor. Aslında araç kredisi kullanmadan önce mutlaka bir finansman kuruluşu olan TEB Cetelem internet sitesine tıklanmasında fayda var. Bu sayede ödeme planlarının kişinin bütçesine uygun olması gibi önemli bir seçeneği değerlendirmiş olacaksınız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir